Monique.hairstylist

Monique Overbeek

Bij Monique hairstylist kunt u terecht voor alles wat met haar te maken heeft. Door middel van verschillende trainingen die ik gevolgd heb ben ik up-to-date als knip & kleurspecialist.

Maak een afspraak

Wat kan ik voor je betekenen

Gratis Adviesgesprek

Een gratis, vrijblijvend advies gesprek. In deze tijd kunnen we kijken wat je wens is, betreft de kleur & coupe en wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt een prijsopgave en vanuit daar kunnen we een nieuwe afspraak inplannen om de gewenste behandeling uit te voeren.

Knippen / wassen

Een complete haarverzorgingssessie die begint met een ontspannende haarwassing, gevolgd door een deskundige knipbeurt die jouw persoonlijke stijl benadrukt en je natuurlijke schoonheid naar voren brengt.

Kleuren

Personaliseer je haarkleur met op maat gemaakte kleurbehandelingen, van subtiele highlights tot een volledige kleurverandering, met behulp van geavanceerde kleurtechnieken voor een duurzaam en stralend resultaat.

Recensies

“Ik ben zo ontzettend blij met de balayage. Ik vond het best spannend want ik heb nog niet eerder balayage gehad. Het resultaat is echt prachtig, ik ben er zo blij mee! Monique luistert goed naar je wensen en is erg goed in haar vak!”

Openings­tijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 13:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 13:00
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 13:00 (oneven weken)
Zondag Gesloten

Tarieven

Bekijk de tarieven hier.

Monique.hairstylist

Neem contact op

Bij Monique hairstylist kunt u terecht voor alles wat met haar te maken heeft. Door middel van verschillende trainingen die ik gevolgd heb ben ik up-to-date als knip & kleurspecialist. Twijfelt u over haarverlenging of verdikking? Ook hiervoor kunt u bij mij langs komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Mijn ambitie is het complete plaatje verzorgen voor u als klant met daarbij de persoonlijke aandacht, ontspanning, tijd en advies passend bij uw wens.

Ik hoop u te mogen verwelkomen in de salon.

Maak een afspraak